Cafe Klinker har i årenes løb dannet rammerne for mange vellykkede selskaber. Vi har åbnet vores døre for utallige barnedåbe, fødselsdage, julefrokoster, receptioner og andre festlige arrangementer.

Hos os er en festlig aften med familie og gode venner lig med lækker og velsmagende mad i hyggelige og intime omgivelser.

Vi tilbyder løsninger til både større og mindre arrangementer i vores to lokaler, der tilsammen har plads til 80 gæster (30 + 50). Vi skræddersyer din fest ud fra dine ønsker og behov.

Ønsker du at holde festen hjemme, er der også mulighed for at få Klinkers mad leveret direkte til døren. Du kan bestille direkte fra menukortet, eller du kan ringe til os og få en snak om dine ønsker.

Vi skræddersyer din fest ud fra dine ønsker og behov. Ring til os og bestil et møde, så sørger vi for at din fest er skræddersyet efter dine behov og ønsker.Vi står selvfølgelig til rådighed med gode og kompetente råd og vejledning omkring sammensætningen af menuer til selve selskabet. Vi vil selvfølgelig gøre alt for at din fest bliver en uforglemmelig begivenhed. Caféen lukker sædvanligvis kl. 22 alle ugens dage, men vi holder gerne længere åbent for dig, hvis du har ønske herom.Vores standard menuer kan også skræddersyes efter dine ønsker:Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på tlf. 56 31 62 09 

Eller skrive til os på via kontakt, eller via vores

Facebook side facebook.com/cafeklinker

Vi står til din rådighed og glæder os til at tale med dig.